Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 august 2010

Snitzel Vienez

Ingrediente:
10 felii ceafa de porc / pui
4 oua
3-4 linguri faina
3-4 linguri pesmet
Sare si piper dupa gust
Ulei pentru prajit
Carnea o taiem felii de grosimea unui deget.
Batem fiecare felie de carne, pe ambele parti, cu ciocanul de batut snitele.
Condimentam fiecare snitel pe ambele parti cu sare si piper dupa gust.
Pregatim oul pentru snitel. Punem intr-o farfurie 4 oua, condimentam cu sare si piper dupa gust si batem oul spuma cu telul sau cu o furculita, apoi adaugam faina si pesmetul si amestecam bine bine.
Dam carnea prin ou pe o parte si pe alta si punem snitelul intr-o tigaie cu ulei incins, si il prajim 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste frumos.
PS: se pot servii impreuna cu....cartofii copti
Postat de: Ancutza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu