Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 august 2010

MANCARICA DE PUI CU CEAPA

1 pui ( pot fi pulpe sau piept sau aripi) ce vreti voi si ce aveti mai la indemana
3-4 cepe potrivite
condimente( delikat, busuioc, oregano, piper, foi dafin)
ulei pentru calit ceapa
3 catei usturoi
se spala foarte bine puiul sau bucatile de pui pe care le aveti si s epun la foc acoperite.Trebuie sa fiti atente ca sa luati spuma at cand vor incepe se fiarba (aceasta trebuie indepartata de cate ori este nevoie), dupa care adaugam putin delikat si lasam pana sunt aproape fierte.Separat curatam ceapa o spalam, si o tocam marunt sau pestisor ( eu prefer pestisor) dupa care punem ulei in tigaie si cand e incins bine adaugam ceapa taiata...eu las doar cat sa se inmoaie ceapa ca sa fie mai dietetic si apoi adaug putin din supa obtinuta prin fierberea carnii....condimentez bine si las la inabusit... dupa ce a tras un clocot bun adauga carnea si mai las sa traga inca un clocot eventual mai adaug putina supa.cand e aproape gata toc cateii de usturoi si i adaug in mancare
POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu