Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 septembrie 2010

Kinder Milch Schnitte


Pentru blat avem nevoie de:

4 oua
80 g zahar
20 ml lapte
100 ml ulei
2 linguri gris macinat
2 linguri cacao
2 linguri faina
2 linguri de miere
1 lingurita de praf de copt
1 plic zahar vanilat

Se separa ouale. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc.
Faina se amesteca cu praful de copt, cacao si gris si se adauga la crema de galbenusuri,amestecandu-se usor.
Se adauga laptele...
Apoi uleiul si mierea...
Albusurile se bat spuma tare ca pentru bezea si se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri.
Se coc doua foi (30x34 cm) in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 170 de grade pentru 12 minute,aproximativ.
Lasam blatul sa se raceasca si mai apoi desprindem hartia.

Pentru crema avem nevoie de:

200 g lapte condensat indulcit
200 ml frisca lichida
100 ml lapte
6 g gelatina
1 lingura cu varf de miere
1 plic zahar vanilat

Laptele condensat se amesteca cu 50 ml de lapte.
Gelatina hidratata in 2 linguri de apa se dizolva in 50 ml lapte, pe foc foarte mic
si se adauga in laptele condensat.
Apoi mierea si vanilia.
Se bate frisca apoi se adauga amestecul de lapte si gelatina.
Se lasa la frigider si cand se intareste putin,se pune pe primul blat si se acopera cu al doilea.
Se lasa la frigider 2-3 ore,apoi se taie cu multa usurinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu