Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 septembrie 2010

GOGOSARI UMPLUTI CU GHEBE

3 kg gogosari mai mici
2 kg ghebe
2 kg ceapa
2 morcovi
1 legatura frunze telina
sare
piper
ulei
pt marinata:
1 l otet
3lapa
100ml ulei
200 g sare mare
2 foi dafin
boabe d epiper boabe de mustar
Curatam gogosarii de cotoare si seminte dupa care ii spalam bine
.Separat preparam marinata: fierbem toate ingredientele dupa ce da cateva clocote oparim gogosarii in marinata.II scoatem pe un servetel si i lasam sa se usuce.
Intre timp fierbe,m ghebele si le dam prin masina de tocat, tai ceapa marunt si o calesti impreuna cu morcovii da ti pe razatoare, adaugam ghebele si condimentam dupa gust.Cu acest amestec umplem gogosarii ii punem in borcane frumos cu frunze de telina printre ei si i acoperim cu marinata.Capsam borcanele si le punem in camara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu